Werkwijze

Een aantal jaren geleden merkten wij, dat vraag & aanbod voor de tijdelijke (ver)huur van ‘kant-en-klare’ woonruimte begon toe te nemen. Tijdelijk Wonen Tilburg heeft zich sindsdien toegewijd aan dit nieuwe segment van huur. Inmiddels bedienen wij een aantal privé personen die langs deze weg verhuren maar ook (een deel van de) vastgoedportefeuilles van de meer gefortuneerden.

Met ons concept van volledig ingerichte woningen op basis van ‘all-in’ verhuur voor tijdelijke periodes, hebben wij menig verhuurder een mooi rendement bezorgd.

Onze clientèle van huurders bestaat uit een gevarieerde groep, die allemaal echter één overeenkomst hebben: ze willen kant-en-klaar huren voor een beperkte duur en zijn bereid daar de hogere prijs voor te betalen.

Vaak betreft dit een P&O medewerker, die bijvoorbeeld woonruimte zoekt voor zijn of haar buitenlandse collega. Verder kan het gaan om huurders die tijdelijk even rust zoeken of een verbouwing moeten overbruggen. Ook hebben we mensen geholpen die brand- of waterschade aan hun eigen woning hadden en een tijdelijke oplossing zochten. Dan zijn er tijdelijke huurders, die hun oude woning verkocht hebben maar nog geen nieuwe gevonden. Bovendien zijn er nog werkenden die tijdelijk huren bij ons, maar normaliter wonen in Friesland. Kortom: een scala aan categorieën van huurders, op zoek naar tijdelijke all-in huur.

En wanneer wij spreken over all-in, dan bedoelen wij ook echt all-in!

Al onze woningen zijn gemeubileerd, gestoffeerd en de huurprijs is inclusief GWL, televisie en internet. Verder zijn ze voorzien van een vaat- en wasmachine, droger, televisie, keukeninventaris, bedden en linnengoed.

Wij gebruiken voor ons gehele aanbod de huurovereenkomst voor bepaalde tijd (zonder huurbescherming), toegespitst op ons bedrijfsconcept van tijdelijk en all-in gemeubileerd wonen. Alles conform de Nederlandse wetgeving.

Tijdelijk Wonen Tilburg streeft naar een zo groot mogelijke ontlasting van de verhuurder. Om dit te bereiken verzorgen wij niet alleen de bemiddeling met de huurder, maar ook het volledig beheer van de betreffende woning(en).

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u op onze website terecht onder het kopje ‘FAQ’ (veel gestelde vragen). Daarnaast kunt u ons altijd via e-mail of telefonisch benaderen voor al uw vragen aangaande ons concept van tijdelijke en ‘all-in’ verhuur van gemeubileerde woningen in Tilburg.