Corporate housing Tilburg

Mocht u, bijvoorbeeld als personeelsfunctionaris voor uw medewerker, een kant-en-klare woning met een ‘all-in’ prijs zoeken, dan bent u bij ons aan het juiste adres! We bieden een scala aan woningen, studio’s, appartementen en vrijstaande huizen, volledig gemeubileerd en inclusief alle bijkomende utiliteiten.

Wij werken op basis van tijdelijke huur, vanaf een korte periode van één maand tot een langere periode van - in principe - twee jaar. Voor ons gehele aanbod gebruiken wij dan ook de huurovereenkomst voor bepaalde tijd, toegespitst op ons bedrijfsconcept van tijdelijk en all-in gemeubileerd wonen. Alles conform de Nederlandse wetgeving.

Al onze tijdelijk te huren woningen hebben een moderne keuken met koel-vriescombinatie en vaatwasser. Verder zult u in de woning een frisse badkamer aantreffen, een wasmachine en droger. Een smart tv in de woonkamer ontbreekt natuurlijk niet. Onder de ‘all-in’ prijs vallen alle kosten, zoals gas, elektriciteit, water, internet en tv. Als extra service kan een onderling af te stemmen periodieke schoonmaak worden geregeld. We zorgen ook voor een parkeerplek nabij de woning.

In de voorbije jaren hebben wij met ons ruim assortiment van instapklare, ‘fully furnished and serviced apartments’ een tevreden netwerk opgebouwd voor tijdelijke verhuur van ‘Expat-woningen’.