Werkwijze

Wij hebben gemerkt dat een toenemende groep mensen ‘kant-en-klare’ woonruimte zoekt voor een beperkte periode. Vaak betreft dit een P&O medewerker, die bijvoorbeeld woonruimte zoekt voor zijn of haar buitenlandse collega. Verder kan het gaan om mensen die een verbouwing moeten overbruggen. Ook hebben we mensen geholpen die brand- of waterschade aan hun eigen woning hadden en een tijdelijke oplossing zochten. Dan zijn er huurders, die hun oude woning verkocht hebben maar nog niet in hun nieuwe woning kunnen. Bovendien zijn er nog werkenden die tijdelijk huren bij ons, maar normaliter wonen in bijvoorbeeld Friesland. Kortom: een scala aan categorieën van huurders, op zoek naar tijdelijke all-in huur.

En wanneer wij spreken over all-in, dan bedoelen wij ook echt all-in! Al onze woningen zijn gemeubileerd, gestoffeerd en de huurprijs is inclusief GWL, televisie en internet. Verder zijn ze voorzien van een vaat- en wasmachine, droger, televisie, keukeninventaris, bedden en linnengoed.

Nadat er wederzijds contact is geweest, een zekere mate van vertrouwen is opgebouwd en de juiste documenten zijn aangeleverd, sturen wij u per e-mail de huurovereenkomst en de algemene voorwaarden toe. Deze kunt u dan rustig doornemen en bij akkoord getekend per e-mail aan ons retourneren.

De huurpenningen dienen voldaan te worden via bancaire overschrijving. Wij vragen u vooraf een borg te betalen. Wij verwachten van u dat u de woning achterlaat zoals u die bij aankomst van ons heeft gekregen. Mocht u zich hebben ingeschreven bij de gemeente, dan dient u ons een bewijs van uitschrijving te sturen. Heeft u aan deze punten voldaan, dan retourneren wij de borg binnen twee weken na uw vertrek.

Wanneer u voor het eerst bij uw nieuwe, volledig ingerichte, all-in huurwoning aankomt, heten wij u ter plekke persoonlijk welkom. Natuurlijk overhandigen wij u de sleutels nadat we u eerst hebben rondgeleid, de faciliteiten hebben getoond en wat informatie over de omgeving en eventuele huisregels hebben verschaft.

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u op onze website terecht onder het kopje ‘FAQ’ (veel gestelde vragen). Daarnaast kunt u ons altijd via e-mail benaderen voor al uw vragen aangaande ons aanbod van gemeubileerde woningen in Tilburg.